06-23639907..... Nu ook Body Stress Release ...... www.bsr-susanne.nl info@susanneruesink.nl

Verliezen

Ik ben vastgelopen en heb verschillende verliezen meegemaakt in mijn leven.

Opkrabbelen en doorgaan na zulke ervaringen is niet altijd makkelijk en de juiste hulp erbij krijgen is van belang. Ik heb ervaren welke hulp niet werkte en gelukkig ook ondersteuning gekregen die wel werkte. Energetische therapie heeft mij weer op weg geholpen, mijn leven is er volledig door veranderd. Ik ben opgebloeid door energetische therapie, ik heb mezelf leren kennen en begrijpen en ben veranderd van een ongelukkig, schuchter meisje in een sterke zelfbewuste vrouw. Ik gun anderen ook zo’n geweldige transformatie en wil daar graag aan bijdragen.

HSP

Als kind had ik het gevoel anders te zijn dan anderen en dat ervaarde ik als iets negatiefs. Pas rond mijn 18e hoorde ik over hooggevoeligheid en werd me er bewust van dat ik dat ook ben. Als ik het eerder had geweten had dat veel nare ervaringen en gevoelens over mezelf kunnen voorkomen. Ik heb het lang als een last ervaren en het heeft me veel tijd gekost om het om te buigen tot een kracht. Nu gebruik ik mijn kennis, ervaring en inlevingsvermogen graag om anderen ermee te helpen, zodat zij makkelijker en op jonge leeftijd de positieve kant van high sensitivity kunnen ervaren.

Pijn, emoties en onbenut potentieel

Door de ziektes die ik heb gehad, de verliezen die ik heb geleden en de moeite die ik heb gehad om te mijn hooggevoeligheid te aanvaarden weet ik uit ervaring hoeveel pijn je kunt hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik weet hoe moeilijk en zwart je dagen er soms uit lijken te zien. Je kunt in de emoties verdrinken, waardoor je geen uitzicht meer ziet en het leven als het ware stil komt te staan. Je leeft niet je volledige potentieel en je bent nog maar een klein deel van wie en wat je werkelijk zou kunnen zijn. Je kunt jezelf ook kwijtraken doordat je je aanpast aan de verwachtingen van anderen en de maatschappij, zoveel aanpassen dat je als het ware vergeet wat je eigen wensen zijn. Je vergeet naar jezelf te luisteren en raakt het contact kwijt. Zo raak je ook je energie kwijt en weet je niet meer wie je werkelijk bent.

Ontwikkeling en bewustwording

Ik ben erg gericht op ontwikkeling en vooruitgang. Het is mijn passie om mensen hierin te ondersteunen. Mensen bij te staan in de zoektocht naar ontwikkeling en bewustwording. Ik help graag zoveel mogelijk personen naar een blijer en vrijer leven vol energie en ontspanning, vreugde en regie.

Hoopvollere toekomst

Ik wil je graag uit de situatie van stilstand halen en zicht geven op een hoopvollere toekomst.

Onnodig pijn hebben of een groot deel van je potentie ongebruikt laten gun ik niemand. Ik gun het iedereen voluit te leven en als ik eraan kan bijdragen dat mensen meer van hun mogelijkheden gebruik maken, dan word ik heel erg blij.

Ieder in zijn kracht staand, levend vanuit zijn kernkracht, dat is mijn ideaal.

Denk je dat ik je ergens mee kan helpen?

Schrijf hier je WhatsApp bericht