06-23639907..... Nu ook Body Stress Release ...... www.bsr-susanne.nl info@susanneruesink.nl

Aan de slag

Op weg naar een fijnere toekomst

Wil je direct aan de slag? Meld je dan aan, zodat we zo snel mogelijk met jouw traject kunnen beginnen en jouw proces naar een fijnere toekomst kunnen starten.

Om jezelf, de energie, mij en ons (de combinatie van cliënt en therapeut) de kans te geven goed op elkaar ingespeeld te raken, beginnen we met het inplannen van 3 sessies. Daarna bekijken we samen of vervolgbehandelingen nodig zijn en op welke termijn.

Tijdens een sessie kan er naast energetische therapie ook gewerkt worden met andere technieken zoals gesprekken, cranio sacraal therapie, systeemwerk, meditatie en visualisatie. Inzetten van deze werkvormen gebeurt op basis van intuïtie en ervaring.

Een traject werkt als volgt

We maken 3 afspraken

1e sessie kennismaking, intake en korte behandeling 1 ½ uur

1 week later 2e sessie 1 uur

2 weken later 3e sessie en bepalen vervolg 1 uur

Binnen een maand zien we elkaar dus 3 keer. Zo kunnen we goed aan elkaar en de energie gewend raken en de tijd optimaal benutten.

Het is ook mogelijk om een losse afspraak te maken. Bijvoorbeeld als je al meerdere sessies hebt gehad en af en toe terugkomt voor een opfris sessie. Wil je ruimer de tijd hebben, maak dan een afspraak voor 1 ½ uur.

Tarief en vergoeding

80 euro per uur

Ik ben aangesloten bij VBAG en RBCZ en wordt door veel zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

De hoogte van de vergoeding kan per zorgverzekeraar per soort verzekering verschillen. Check daarom eerst de polisvoorwaarden m.b.t. alternatieve geneeswijze en/of informeer vooraf bij je zorgverzekeraar. Op de website van de Zorgwijzer staat een overzicht van de zorgverzekeraars en vergoedingen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Ik ben bij Susanne terecht gekomen toen ik last had van mijn schouders en rug. In een paar sessies namen de klachten af en heb ik beter leren luisteren naar mijn lichaam. Ze liet me ervaren dat lichaam en geest niet los van elkaar staan en dat spanningen in het dagelijks leven gevolgen kunnen hebben voor mijn gezondheid.

Man, 38 jaar

Na 3 behandelingen was dit het resultaat:

De liefde die ik ervaar voor mezelf is versterkt en heeft meer body gekregen.

Ik kan er meer in ontspannen, het is nu meer vanzelfsprekend.

In een situatie waarin ik wel eens toegaf om de lieve vrede ten koste van mezelf, doe ik dat nu niet meer.

Ik blijf dichtbij mezelf en dat voelt heel goed.

Vrouw, 45 jaar

Een aantal keren ben ik in de praktijk van Susanne behandeld voor kleinere en grotere mankementen aan mijn lijf. De kleine (bv. hoofdpijn, rugpijn) zijn meestal snel door haar verholpen met de door haar toegepaste methode. Bij de grotere klachten (stress, overspannenheid enz.) probeert ze ook de bron op te sporen door vragen te stellen en me aan het denken te zetten over mijn levenswijze op dat moment. Tot nu toe heeft dit ontzettend goed geholpen. Dankjewel Susanne!

Man, 77 jaar

Ik ben meerdere keren bij Susanne geweest met verschillende klachten als hoofdpijn, buikklachten en stress.

Door haar rustige optreden kun je je goed ontspannen en dat is erg prettig.

Ook heeft ze mij geholpen mijn evenwicht grotendeels te herstellen nadat ik een herseninfarct heb gehad. Ik kan nu weer redelijk normaal functioneren terwijl de specialist en fysiotherapeut niets voor me konden doen.

Vrouw, 71 jaar

Schrijf hier je WhatsApp bericht