06-23639907......... Nu ook Body Stress Release ......... info@susanneruesink.nl

Coronacrisis

Dit is een periode van veel onzekerheid, angst en stress. Hoe ga je hiermee om? Hoe zorg je ervoor dat je lichamelijk en geestelijk gezond blijft? Hoe kun je ervoor zorgen dat je na afloop van deze situatie trots bent op jezelf? Trots op hoe je gereageerd hebt op alles wat er ongevraagd en onverwacht is gebeurd.

Iedereen heeft zijn eigen vragen en zijn eigen manier van omgaan met de situatie.

Wat wil jij?

Zoek je meer innerlijke rust? Wil je minder negatieve gedachten hebben? Meer focus? Een stabieler gevoel en helderder zicht op vragen en problemen? Het beluisteren van meditatiefilmpjes kan daar aan bijdragen.

Adempauzes

Fenny Bruins van Almitra heeft speciaal voor deze coronacrisis een 7-tal filmpjes opgenomen. Ik ben blij dat ik haar daarbij heb mogen assisteren, want het heeft mij geholpen om mijn reactie op de crisis situatie beter te begrijpen en daardoor bewuster betere keuzes voor mezelf te maken. Vaker even bij mezelf te voelen hoe het met mij gaat, daar even bij stil te staan en vervolgens te kiezen hoe verder te gaan. Blij ook om met deze filmpjes te hebben bijgedragen aan het welzijn van anderen. We hebben al mooie feedback ontvangen.

Wil je alvast een kijkje nemen op de webpagina van Fenny?  Adempauzes

Opzet

Elke Adempauze bestaat uit een introductie op het thema gevolgd door een geleide meditatie. Bij elke Adempauze is ook een blog gemaakt om het thema nog iets meer uit te diepen. En hoewel er wel een logische volgorde in de filmpjes zit, kunnen ze ook goed afzonderlijk en door elkaar heen worden bekeken. Vind de Adempauze waar jij baat bij hebt.

Thema´s

Innerlijke stilte
Loslaten negatieve gedachten
Liefdevolle gedachten
Wie wil je zijn?
Focus houden op jezelf
Vertrouwen
Delen

Ga naar de webpagina met Adempauzes of naar de blogpagina Blogs.

Onze wens

Onze wens is dat deze Adempauze-filmpjes je in deze periode van crisis helpen of inspireren:

      om stressgevoelens te verminderen of anders te benaderen

      om vanuit innerlijke rust antwoorden te vinden op je vragen

      en vooral om je leven te leven zoals dat bij jou past.

 

Zorg goed voor jezelf!

 

 

Als je behoefte hebt aan een filmpje over een specifiek thema, laat het ons dan weten! Misschien kunnen we iets voor je betekenen.

Chat openen
Schrijf hier je WhatsApp bericht