06-23639907......... Nu ook Body Stress Release ......... info@susanneruesink.nl

Vandaag zou mijn avontuur beginnen

Op woensdag 22 april zou ik voor 5 maanden naar Zuid-Afrika vertrekken om mij te specialiseren in het vrijmaken van stress in het lichaam door de opleiding Body Stress Release te gaan volgen. Ik wilde deze al een tijd gaan doen en na een lange en zware toelatingsprocedure kreeg ik eindelijk groen licht. YES!

Het vooruitzicht gaf me veel energie, ik had er zin in om de techniek te leren om er zoveel mogelijk mensen mee te kunnen helpen. Want zelf heb ik veel baat bij de BSR behandelingen gehad.

Opeens werd alles anders

Alles was al geregeld voor de reis en zelfs de koffer stond deels gepakt. De praktijk was tijdelijk gesloten vanaf 1 april in verband met de opleiding in Zuid-Afrika.

Helaas, ook daar dook het Coronavirus op en werd het luchtruim gesloten. Weg avontuur! In ieder geval dit jaar.

Na de eerste teleurstelling verwerkt te hebben, realiseerde ik mij dat ik juist in deze tijd van veel stress mensen kan helpen hier in Nederland.

Angst en stress

In tijden van crisis is er veel angst en stress. En dit is een crisis, een grote… waar veel landen mee te maken hebben. In deze omvang hebben we zoiets niet eerder gehad. We maken het met z’n allen voor het eerst mee, niemand heeft er ervaring in en niemand weet wat we het beste kunnen doen en hoe het verder gaat en ook niet wat de ontwikkelingen op langere termijn zullen zijn.

Veel mensen maken zich zorgen over hun gezondheid en de gevolgen op financieel en economisch gebied. En juist deze vraagtekens zorgen voor veel extra stress met alle gevolgen van dien. Bij teveel stress hoopt deze spanning zich op in het lijf waardoor lichamelijke klachten ontstaan.

Wanneer je dat bij jezelf constateert kan ik je helpen.

Hulp bij het ontladen van stress

Gelukkig is het mogelijk om energetische therapie te geven op afstand ondersteund door beeldbellen, waardoor er wel persoonlijk contact mogelijk is.

Tijdens deze begeleiding op afstand help ik je met:

     het (leren) ontladen van spanning

      veranderen van gedachtepatronen

      het beter leren omgaan met stress

Het resultaat hiervan is dat je meer ontspannen bent en lichamelijke en mentale klachten verminderen.

Sommige zorgverzekeraars waaronder VGZ en Menzis vergoeden  consulten die via beeldbellen worden gegeven. Maar kun je het niet (deels) declareren dan krijg je van mij 50% korting op het normale tarief, omdat dit zo’n uitzonderlijke periode is. Voor contact met de zorgverzekeraar zijn dit de AGB codes waarmee ik snel te vinden ben: praktijk 90016778 en zorgverlener 90038220.

Vanaf 22 april ben je van harte welkom voor behandelingen via beeldbellen met korting totdat ik weer mensen in mijn praktijk mag ontvangen.

Wil je geen sessie, maar zelf aan de slag? Lees dan mijn blog: Omgaan met onzekerheid, angst en stress voor een reeks geleidemeditaties.

 

Neem contact met me op voor een gratis intake gesprek om te verkennen wat ik voor je kan betekenen!

Chat openen
Schrijf hier je WhatsApp bericht